آخرین مقالات

پلاسما جت یا پلکسر چیست؟

پلاسما جت یا پلکسر چیست؟

پلاسما جت، هزینه و کاربرد پلاسماجت

پلاسما جت، یک نوآوری کامل در دنیای پزشکی زیبایی است. چرا که بدون نیاز به برش پوست، نتایج مشابه روش‌های جراحی را بدست می‌آورد. از آنجایی که هیچ بیهوشی عمومی لازم نیست، پلاسما تراپی زمان بهبودی سریع تری نسبت به عمل جراحی دارد، در حالی که سریع تر و ارزان تر نیز می باشد.

دستگاه های پلاسما، پالس های پلاسمایی را از طریق هندپیس خود انتقال می هند. پلاسما به عنوان حالت چهارم ماده، زمانی ایجاد می شود که هوای بین نوک دستگاه پلاسما و پوست یونیزه شود. این عمل باعث ایجاد قوس الکتریکی کوچکی شده و انرژی پلاسمایی از طریق نوک هندپیس به سلول های پوستی منتقل شده و آنها را تبخیر و یا تصعید کرده و منجر به ایجاد پوسته هایی می شود که تا چند روز روی پوست باقی می مانند.

انرژی پلاسما به سلول های پوستی صدمه ای وارد می کند و گرمای حاصل از پلاسما در زیر پوست باعث تولید مجدد سلول ها ، بازسازی و تحریک تولید کلاژن، صاف شدن خطوط ریز و چین و چروک ها و سفت شدن پوست شل شده می شود. پلاسما، مشابه لیزر لایه بردار عمل می کند که در آن انرژی بسیار کم با هدف گیری دقیق به سلول های پوستی خاصی آسیب می زند تا سبب احیا و تجدید سلول ها شود.
اینکار نه تنها می تواند رنگ و بافت پوست را بهبود بخشد، بلکه جای زخم را کاهش داده، برخی بیماری های پوستی رایج را بهبود بخشیده و پوست را تقویت می کند.

دستگاه پلکسر

دستگاه پلکسر از جمله به روزترین تکنولوژی های حال حاضر در دنیاست که معمولا اهداف درمانی مختلفی را شامل می شود. این دستگاه که نوعی فناوری سیستم جراحی پلاسما را به همراه دارد، نخستین بار در سال 2014 در بریتانیا وارد بازار شده و در حال حاضر توسط شرکت های ایتالیایی در حال تولید است.
دستگاه پلکسر شامل سیستمی بسیار قوی و دقیق بوده که گرما را به مناطق اطراف منتقل نمی کند. به همین دلیل است که از این دستگاه برای جوان سازی پلک ها و کاهش چین و چروک آن استفاده می کنند در حالی که دستگاه های دیگر چنین قابلیتی را ندارند.

مانند تمامی تکنیک های زیبایی، استفاده از دستگاه پلکسر نتایج دائمی را به همراه ندارد. چرا که این دستگاه نمی تواند مانع از روند پیری شود. اما به طور کلی نتایج مثبتی از این دستگاه حاصل می شود که این نتایج تا سال ها پایدار خواهند بود.

محدودیت های استفاده از دستگاه پلکسر

به طور کلی توصیه می شود که زنان باردار یا شیرده از این دستگاه استفاده نکرده و استفاده از آن را به زمان دیگری موکول کنند. اگرچه استفاده از این دستگاه برای افرادی که پوست تیره دارند مناسب است. اما معمولا توصیه می شود افرادی که پوست بسیار تیره دارند از دستگاه پلکسر استفاده نکنند.

این امر به این دلیل است که پس از درمان احتمال فشار خون بالا یا افت فشار خون وجود دارد که هر یک از این عوارض به ترتیب سبب ایجاد لکه های تیره و لکه های روشن خواهند شد. به خصوص در زمانی لایه کربی دچار آسیب شده باشد.

مزایای پلاسما جت نسبت به روش های جراحی دیگر چیست؟

  • روشی سریع و آسان است
  • بدون نیاز به برش در پوست و بدون نیاز به بخیه
  • عوارض جانبی و دوره نقاهت و استراحت بسیار کمتری دارد
  • موجب نازک شدن پوست نمی شود
  • بسیار ارزان تر است

کاربردهای پلکسر چیست؟

به طور کلی دستگاه پلکسر در حوزه های زیبایی، جراحی زنان، چشم پزشکی و پزشکی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. پلکسر یک درمان مؤثر برای انواع نگرانی‌های پوستی است که به برش یا بخیه نیاز ندارد. از کاربردهای این روش درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. بلفاروپلاستی (ترمیم مشکلات پلک) بدون عمل و برش و بخیه
  2. بهبود آکنه های فعال به کمک دستگاه پلکسر
  3. لیفت و سفتی پوست
  4. رفع آثار تتو با دستگاه پلکسر
  5. از بین بردن جای جوش، تبخال و جای بخیه
  6. اسکارهای آتروفیک و هایپرتروفیک (اسکارهای تورفته و برجسته)
  7. دستگاه پلکسر جهت رفع چین های کنار گوش
  8. بهبود چین و چروک های صورت، گردن و اطراف چشم
  9. کوچک کردن بینی گوشتی
  10. درمان ضایعات تیره پوست و لکه های خورشیدی
  11. بهبود و معالجه ی اینتروپیون و الکتروپیون(چرخش پلک ها به داخل و یا بیرون)
  12. درمان ترک های پوستی
  13. ترمیم بخش بیرونی دستگاه تناسلی (لابیاپلاستی) به کمک دستگاه پلکسر
  14. درمان کلوئید (گوشت زائد)
  15. دستگاه پلکسر به کمک رفع خال های برجسته، خال های مویرگی و زگیل های پرپیگمنتیشن

 

پلکسر پلک چیست ؟

پلکسر « Plexr » یک روش درمانی غیر جراحی است که جایگزین جراحی بلفاروپلاستی شده است. در این روش از انرژی پلاسما برای انقباض و سفت شدن پوست در ناحیه تحت درمان استفاده می‌شود. یکی از مزیت‌های پلکسر پلک این است که در آن از هیچ گونه چاقو یا برشی استفاده نمی‌شود و زمان بهبود آن سریع‌تر از جراحی پلک خواهد بود.

هدف از این روش درمانی، بهبود ظاهر چشم بدون عمل جراحی است. از این تکنیک می‌توان برای رفع مشکلات پلک بالا، پلک پایین، خطوط پنجه کلاغی اطراف چشم، بالا بردن ابرو‌های افتاده و… استفاده کرد. بعد از پلکسر، خستگی و آثار پیری از چهره فرد ناپدید می‌شود.

پلاسما جت بینی چگونه انجام می‌شود؟

در افرادی که دارای بینی گوشتی هستند، می توان با انجام پلاسما تراپی بر روی بینی، پوست بینی را جمع تر کرده و آن را لیفت داد. در این روش با سوزاندن نقطه نقطه پوست بینی، اندازه بینی مقداری کوچک تر می شود. در صورتیکه نمی خواهید عمل بینی انجام دهید می توانید از پلاسما جت بینی، لیفت بینی با فیلر بینی یا لیفت بینی با نخ نیز بعنوان روش های کمکی استفاده نمایید.

توصیه ها و مراقبت های پس از کار با دستگاه پلکسر
  • پس از انجام پلکسر، کمپرس سرد استفاده کنید.
  • از ساییدن و کندن زخم های ایجاد شده بپرهیزید.
  • در صورت سوزش و خارش پس از پلکسر می توان از مکمل ها و داروهای آنتی هیستامین استفاده کرد.
  • از قرارگیری در معرض نور زیاد و نور خورشید پس از استفاده از دستگاه پلکسر اجتناب کنید.
  • از شنا کردن، سونا رفتن، حمام داغ و عرق کردن زیاد تا زمان بهبودی کامل خودداری نمایید.
  • از محلول ها و کرم های پوشاننده SPF دار به مدت ۱۵ روز روزی سه الی چهار مرتبه استفاده کنید.
  • همواره سعی کنید پوست نواحی مورد نظر پس از کار با دستگاه پلکسر را خشک نگه دارید.
  • از استفاده کرم ها و محلول های لایه بردار، کورتون دار و زدن چسب زخم بر روی نواحی تحت درمان اجتناب نمایید.

برای اطلاع از هزینه پلاسما جت و اخذ مشاوره رایگان یا رزرو نوبت تلفنی، با ما تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب مرتبط

فهرست